FUNERAL CURTAINS - ELEMENTEN

De gordijnen

De gordijnen die wij standaard mee kunnen leveren zijn elegante, zandkleurige, linnen, lichtdoorlatende gordijnen. Deze kopen wij in kleine hoeveelheden in en laten ze inkorten door een atelier dat verbonden is aan UNICEF. Koopt u dus een gordijn van ons dan steunt u UNICEF. U kunt ook zelf gordijnen kopen als u een andere kleur of stof wenst. U moet ze dan zelf inkorten. De kant en klare gordijnen die verkrijgbaar zijn in de handel en geschikt zijn voor Funeral Curtains: ringgordijn, 8x 40mm ring, breedte is minimaal 140 cm.

Een kamer of scherm bestaat uit meerdere elementen van 103 cm breed. De basis van elk scherm of elke kamer is het BASISFRAME. Met de twee uitbreidingselementen SCHARNIEREND ELEMENT en RECHT ELEMENT maakt u wat u wenst. Hieronder vindt u een toelichting. De meegeleverde gordijnen (of door u zelf gekochte gordijnen) worden eenmalig aan de gordijnbuis bevestigd. De gordijnbuis is een vast onderdeel van het aluminium frame. Gordijnbuis in het frame plaatsten = gordijn plaatsen. Het gordijn wordt namelijk niet meer van de gordijnbuis gehaald nadat het er eenmalig aan is bevestigd.

BASISFRAME

Vanuit BASISFRAME bouwt u uw pakket op. BASISFRAME bestaat uit twee scharnierende elementen en één recht element. Aan de uiteinden van de buitenste gordijnbuizen is dit frame mooi afgewerkt met eindbuisjes, zodat het geheel er netjes uitziet. De breedte van ieder element is 103 cm en de hoogte (tot aan de bovenkant van de gordijnbuis) is 203 cm. De totale breedte is dus 309 cm. Dit element heeft 3 gordijnen nodig.

SCHARNIEREND ELEMENT

Dit element is een uitbreidingselement op BASISFRAME. Het is voorzien van een scharnier aan de bovenkant en aan de onderkant. De breedte van dit element is 103 cm en de hoogte (tot aan de bovenkant van de gordijnbuis) is 203 cm.

RECHT ELEMENT

Dit element is een uitbreidingselement op BASISFRAME. De breedte van dit element is 103 cm en de hoogte (tot aan de bovenkant van de gordijnbuis) is 203 cm.

De tas

De tas is een onmisbaar onderdeel van Funeral Curtains. Het is een zeer stevige tas waar maximaal 10 elementen incl. gordijnen in passen. Dit is bijvoorbeeld een kamer van 3 x 2 meter. Enkele bijzonderheden:

  •  Na openen van de ritssluiting is de hele bovenkant open en kunt u direct overal bij.
  • Twee hengsels aan de bovenkant en één aan voor- en achterkant.
  • Voorzien van wieltjes, dus u kunt de tas als een trolley vervoeren,

Funeral Curtains

Funeral Curtains is een product van The LightBear. De eigenaar van The LightBear is de bedenker en ontwikkelaar van Funeral Curtains
Juul Beerda
Product ontwikkelaar

FUNERAL CURTAINS