ONZE INNOVATIES

Wat zijn de innovaties van de LightBear

Onze oplossingen zijn vooral geschikt voor professionals in de uitvaartbranche of entertainmentindustrie. Onze oplossingen zijn slim, innovatief en veilig en nemen u routinematig werk uit handen. Wij leveren graag een bijdrage aan, u te laten doen, waar u goed in bent: een prachtig optreden geven, een indrukwekkend podium creëren, of een persoonlijke uitvaart verzorgen.

FrameBear: afscheidingsscherm en popup-kamer

FrameBear is een licht en makkelijk op te bouwen frame waaraan men ringgordijnen kan ophangen. Het is licht van gewicht en past (afhankelijk van de grootte) in 1 of 2 tassen. Het is modulair dus u kunt het zo groot of klein maken als u zelf wilt.

De Slide Complete: een slim bevestigingssysteem

De Slide Complete is een flexibel snelkoppelingssysteem voor bijvoorbeeld lichtarmaturen en theaterlampen. Met 1 klik bevestigt u lichtarmaturen aan haken. U ontkoppelt deze armaturen met slechts 1 schuifbeweging. U voorkomt onnodig schroeven en bespaart daarmee veel tijd. De Slide is vervaardigd van aluminium profielen waardoor deze veilig en stevig is. Inmiddels maken vele (inter-)nationale podia, studio’s en festivals gebruik van de Slide.

Het SpeakerFrame: 1 statief voor licht en geluid

Het SpeakerFrame is een combinatie van licht en geluid op 1 statief. Ons SpeakerFrame is flexibel qua formaat en past op bijna elke box. U vervoert SpeakerFrame als 1 plat pakket.

The MoarningBear: speciaal voor de uitvaartbranche

The MoarningBear is een concept dat bestaat uit twee producten:

  • De Afscheidskamer
  • Het Afscheidsscherm

Deze producten zijn dezelfde als FrameBear, maar qua marketing gericht op de uitvaartbranche. Voor deze branche zijn andere afbeeldingen en productvideo’s gewenst.

Vragen over onze innovaties?

Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in. Of stuur een e-mail of appje. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder.