ONZE INNOVATIES

Home » Onze Innovaties

Contact

Laat dit veld blanco

Wat zijn de innovaties van de LightBear?

Onze oplossingen zijn vooral geschikt voor professionals in de uitvaartbranche of entertainmentindustrie. Onze oplossingen zijn slim, innovatief en veilig en nemen u routinematig werk uit handen. Wij leveren graag een bijdrage aan, u te laten doen, waar u goed in bent: een prachtig optreden geven, een indrukwekkend podium creëren, of een persoonlijke uitvaart verzorgen.

Onze mobiele rouwkamer: De Afscheidskamer

De Afscheidskamer is een sfeervolle mobiele rouwkamer voor condoleances en thuisopbaringen. De Afscheidskamer maakt een persoonlijk en passend afscheid op elke locatie mogelijk. U bouwt hem eenvoudig op.

De Slide Complete: een slim bevestigingssysteem

De Slide Complete is een flexibel snelkoppelingssysteem voor bijvoorbeeld lichtarmaturen en theaterlampen. Met 1 klik bevestigt u lichtarmaturen aan haken. U ontkoppelt deze armaturen met slechts 1 schuifbeweging. U voorkomt onnodig schroeven en bespaart daarmee veel tijd. De Slide is vervaardigd van aluminium profielen waardoor deze veilig en stevig is. Inmiddels maken vele (inter-)nationale podia, studio’s en festivals gebruik van de Slide.

Het SpeakerFrame: 1 statief voor licht en geluid

Het Speakerframe is een combinatie van licht en geluid op 1 statief. Ons Speakerframe is flexibel qua formaat en past op bijna elke box. U vervoert dit frame als 1 plat pakket.

Vragen over onze innovaties?

Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in. Of stuur een e-mail of appje. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder.