De AFSCHEIDSKAMER

Home » Onze Innovaties » De Afscheidskamer

Contact

Laat dit veld blanco

Wat is de afscheidskamer?

De Afscheidskamer is een aluminiumframe, waarmee u eenvoudig een mobiele rouwkamer of persoonlijke afscheidsruimte opbouwt. Deze is speciaal ontworpen voor uitvaartprofessionals.

Hoe werkt de Afscheidskamer?

Bekijk de video en zie hoe de Afscheidskamer opgebouwd wordt.

Persoonlijk en intiem afscheid in huiselijke kring

Nabestaanden kiezen vaker voor een persoonlijk afscheid in huiselijke kring. Thuis opbaren, geeft invulling aan de behoefte, om op elk moment van de dag en op geheel eigen wijze stil te staan bij het leven van hun dierbare. Het liefst op een plek die juist zo betekenisvol of kenmerkend was voor de overledene. Vaak is dit aan huis.

Persoonlijke afscheidsruimte in een handomdraai

Als uitvaartprofessional stelt u alles in het werk voor een mooi en passend afscheid conform de wensen van de nabestaanden. Met De Afscheidskamer bent u in staat op elke locatie een sfeervolle rouwkamer te creëren.

Onze rouwkamer is modulair opgebouwd, hierdoor bent u flexibel qua vorm en grootte. Eventuele beperkingen van de opbaarlocatie, belemmeren u niet bij de inrichting van een persoonlijke en huiselijke afscheidsruimte. Thuis opbaren wordt daarmee toegankelijker.

Een mobiele rouwkamer: eenvoudig voor de uitvaartprofessional

De Afscheidskamer van de The LightBear maakt dat u als uitvaartprofessional flexibel bent bij een thuisopbaring of condoleance. Ook biedt het u een aantal praktische voordelen. Zo is onze rouwkamer flexibel qua inrichting. Het aluminium frame is licht hanteerbaar en eenvoudig op te bouwen. U ontvangt de kamer in twee compacte tassen. Dit maakt het tot een uiterst draagbaar en handzaam geheel.

De Afscheidskamer is stevig, veilig en beschadigt niet

Onze rouwkamer is door zijn unieke ontwerp veilig en stabiel. Bevestiging aan vloeren of muren is niet noodzakelijk. Dit voorkomt beschadigingen of montagesporen. Wel zo wenselijk en voorkomt geen gedoe achteraf.

4 redenen om voor De Afscheidskamer van de The LightBear te kiezen:

  • makkelijk mee te nemen en op te bouwen
  • zeer aantrekkelijk geprijsd
  • flexibel in te richten
  • voorkomt beschadigingen aan de opbaarlocatie

Meer weten over De Afscheidskamer

Lees meer over de mogelijkheden. Deze compacte mobiele rouwkamer is binnenkort beschikbaar vanaf EUR 3.795,- exclusief BTW. Wilt u meer weten of een exemplaar reserveren, neem dan contact met ons op.