over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn The LightBear en bestaan sinds 2009. Wij ontwikkelen slimme innovaties die tijd,en geld besparen en flexibiliteit bieden. Onze innovaties zijn vooral geschikt voor professionals in de podiumtechniek, decorbouw, standbouw, horeca en de uitvaartbranche.

Over ons

Even voorstellen: Juul Beerda

Ik ben Juul Beerda en professioneel muzikant. Mijn passie is muziek maken, maar merkte dat optreden steeds dezelfde tijdrovende en routinematige werkzaamheden met zich meebrachten. Ik vroeg mij af of dit niet anders kon. Uiteindelijk leidde dat tot de ontwikkeling van 3 slimme mechanische oplossingen die veilig, flexibel, handzaam zijn en u veel tijd besparen.

Het is mijn ambitie om met slimme, innovatieve en veilige oplossingen het leven makkelijker te maken, zodat je je kunt richten op jouw passie of professie.

Ik ben dan ook enorm trots dat steeds meer internationale pop- en theaterzalen, festivals en andere podia gebruik maken van de Slide Complete. Als muzikant wil je professioneel voor de dag komen. Alleen niet iedere locatie is geschikt voor een professioneel podium. Zodoende kwam ik op het idee om ruimte te besparen door licht en geluid te combineren.

Het zaadje voor FrameBear werd geplant toen ik van een regisseur het verzoek kreeg een flexibele zwarte achtergrond te bedenken voor een voorstelling waar ik in speelde. Deze moest makkelijk op- en af te bouwen zijn en eenvoudig te vervoeren. Dus geen zwaar, bestaand systeem als Pipe & Drape. Het werd een modulair scherm dat bijzonder geschikt bleek te zijn- juist door zijn lichte gewicht en passend in 1 of 2 tassen – voor iedereen die spullen uit het zicht wilt halen en tegelijkertijd een elegante achtergrond nodig heeft, zonder gesjouw met grote en zware onderdelen.

Onze innovaties op 1 rij

Waar kunt u terecht voor onze oplossingen

Het SpeakerFrame en FrameBear zijn te koop in onze online winkel. Slide Complete is te koop bij onze partners.

Heeft u interesse in onze innovaties?

Past 1 of meerdere van onze oplossingen in uw assortiment? Dan komen wij graag met u in contact.