over ons

Home » Over Ons

Contact

Laat dit veld blanco

Wie zijn wij?

Wij zijn The LightBear en bestaan sinds 2009. Wij ontwikkelen slimme innovaties die tijd,en geld besparen en flexibiliteit bieden. Onze innovaties zijn vooral geschikt voor professionals in de podiumtechniek, decorbouw, standbouw en horeca. Ook zijn wij actief in de uitvaartbranche.

Even voorstellen: Juul Beerda

Ik ben Juul Beerda en professioneel muzikant. Mijn passie is muziek maken, maar merkte dat optreden steeds dezelfde tijdrovende en routinematige werkzaamheden met zich meebrachten. Ik vroeg mij af of dit niet anders kon. Uiteindelijk leidde dat tot de ontwikkeling van 3 slimme mechanische oplossingen die veilig, flexibel, handzaam zijn en u veel tijd besparen.

Het is mijn ambitie om met slimme, innovatieve en veilige oplossingen het leven makkelijker te maken, zodat je je kunt richten op jouw passie of professie.

Ik ben dan ook enorm trots dat steeds meer internationale pop- en theaterzalen, festivals en andere podia gebruik maken van de Slide Complete. Als muzikant wil je professioneel voor de dag komen. Alleen niet iedere locatie is geschikt voor een professioneel podium. Zodoende kwam ik op het idee om ruimte te besparen door licht en geluid te combineren.

Verder kreeg ik van een regisseur het verzoek om een flexibele zwarte achtergrond te bedenken. Deze moest makkelijk op- en af te bouwen zijn en eenvoudig te vervoeren. Dit modulaire scherm bleek ook bijzonder geschikt, juist door zijn modulaire opbouw, als speciale afscheidskamer voor de uitvaartbranche. Deze stelt uitvaartondernemers in staat, nabestaanden afscheid te laten nemen van hun dierbare in huiselijke kring. Ik ben ontzettend dankbaar dat mijn oplossing hier een bijdrage aan kan leveren.

Onze innovaties op 1 rij

Waar kunt u terecht voor onze oplossingen?

U kunt terecht bij onze met zorg geselecteerde partners.
Uw bestelling is bij hen in goede handen.

Onze innovaties in uw assortiment opnemen?

Past 1 of meerdere van onze oplossingen in uw assortiment? Dan komen wij graag met u in contact.

Vragen? Bel 06 48 21 84 76

Stuurt u liever een e-mail? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op