Juul Beerda_08151B

Welkom bij The Lightbear

Innovaties Pipe Drape Slide

Wij ontwikkelen slimme, technische innovaties die je tijd en geld besparen en flexibiliteit bieden. Onze innovaties zijn vooral geschikt voor podiumtechniek, standbouw en horeca, maar ook voor de uitvaartbranche.

Als professioneel muzikant liep ik vaak tegen een aantal praktische en tijdrovende zaken aan, voorafgaand aan en na afloop van een optreden. Ik vroeg me af of deze routinematige klusjes niet slimmer konden. Het hield mij enorm bezig en ben een aantal ideeën gaan uitwerken om tijds- en ruimtebesparing te bevorderen.

In de loop van de jaren ontstonden er een aantal mooie innovaties: Slide Complete (snelkoppeling voor armaturen en haken), SpeakerFrame (plaats speaker en lichtspots samen op één statief) en FrameBear (lijkt op Pipe and Drape maar dan een stuk lichter en compacter. Met dit systeem kan men een scherm of kamer bouwen). Ik hoop dat onze innovaties jou helpen bij het doen waar je goed in bent: die bijzondere voorstelling geven en dat mooie podiumbeeld neerzetten.

JUUL BEERDA
Founder

Onze innovaties

FrameBear

Voor iedereen die spullen uit het zicht wil halen, een mooie achtergrond wil of zelfs een popup-kamer nodig heeft.

Lijkt op Pipe and Drape, maar dan licht van gewicht en past in één of twee tassen..

Slide Complete

Onmisbaar voor elke podium-technicus: een flexibel koppelingssysteem voor lichtarmaturen en theaterlampen.

Met 1 klik bevestigt u lichtarmaturen aan haken.

SpeakerFrame

Voor iedereen die weleens een podium opbouwt: een combinatie van licht en geluid op 1 statief. Ons SpeakerFrame is flexibel qua formaat.

U creëert snel een professioneel podium.

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij zijn de The Lightbear en sinds 2009 bekend om slimme innovaties op het gebied van podiumtechniek, standbouw en thuisopbaringen.

Contact

Interesse in 1 van onze innovaties? Neem gerust contact op.

Wij helpen u graag verder.