Framebear

Wat is Framebear?

FrameBear is een aluminiumframe, waarmee u eenvoudig een popup kamer of afscheidingsscherm opbouwt. Deze is speciaal ontworpen voor gebruikers die een licht en in 1 of 2 tassen te transporteren systeem zoeken dat aan hun wensen kan voldoen.

Hoe werkt FrameBear?

Bekijk de video en zie de mogelijkheden van FrameBear.

Veel redenen voor het opbouwen van een scherm of popup kamer

  • uit het zicht halen van spullen (opslag) of omgeving (bijvoorbeeld een lelijke wand)
  • een mooie achtergrond voor bijvoorbeeld entertainment of een lezing
  • privacy voor bijvoorbeeld omkleden, massage of je eigen backstage tijdens een concert
  • een popup kamer voor allerlei activiteiten zoals mini-bioscoop of popup diner-kamer

Licht van gewicht en past in tassen

Het verschil dat FrameBear maakt met bestaande systemen is dat het licht is van gewicht en afhankelijk van de grootte, in 1 of 2 tassen past. Dit maakt FrameBear zeer geschikt voor gebruikers die in gangbare personenauto’s naar locaties reizen. Bestaande systemen maken gebruik van zware basisplaten en zware telescopische buizen die getransporteerd moeten worden in grote, zware kisten en dat is vaak niet wenselijk.

Wat uniek is aan FrameBear is de uitvoering. Er is geen ander systeem waarbij je een gordijnbuis ziet die lijkt te zweven waaraan een (zo lijkt het) enorm ringgordijn aan hangt.

Opbouwen is eenvoudig en snel

FrameBear is modulair. Dat betekent dat uw scherm of kamer zo groot kan zijn als u wilt. Het opbouwen van FrameBear duurt ongeveer 1 minuut per meter. Dit lukt echter pas als u het een paar keer hebt gedaan, maar dan blijkt het een zeer simpel, overzichtelijk en snel op te bouwen systeem te zijn. Duidelijke instructiefilms zullen u helpen hoe u uw scherm of kamer opbouwt.

Kies zelf uw gordijnen

FrameBear maakt gebruik van standaard ringgordijnen. Dat zijn gordijnen voorzien van 8 ringen met een binnendiameter van 40 mm. De gordijnbuis van FrameBear heeft een buitendiameter van 26 mm, dus u kunt alle ringgordijnen die in de handel verkrijgbaar zijn, toepassen in FrameBear. Ook kunnen wij u gordijnen leveren. Wij leveren ze in de kleuren zandkleur en zwart. Deze gordijnen zijn verduisterend en brandvertragend.

4 redenen om voor FrameBear te kiezen:

  • zeer makkelijk mee te nemen en op te bouwen
  • zeer licht van gewicht
  • compatibel met ringgordijnen die in de handel verkrijgbaar zijn
  • unieke karakter, vanwege het gordijn dat aan een buis hangt die in de ruimte lijkt te zweven

FrameBear in de praktijk:

Hieronder ziet u foto’s van toepassingen van FrameBear Screen. Klik op de pijltjes om naar de volgende of vorige foto te gaan of schuif verticaal naar de volgende of vorige afbeelding.

FrameBear is te vinden in onze winkel

In onze winkel kunt u uit een aantal schermen en kamers kiezen en deze kunt u zelf samenstellen. Neem eens een kijkje.

FrameBear lijkt op Pipe and Drape

FrameBear lijkt op Pipe and Drape

FrameBear lijkt op Pipe and Drape