The Mourningbear

Wat is The mourningbear

The MourningBear is een concept voor de uitvaartbranche. Het bevat twee producten die eigenlijk zijn ontwikkeld voor artiesten die graag optreden met een mooie afscheiding tussen hen en de bestaande achtergrond en tevens in een tas past. The MourningBear is ontstaan, omdat bleek dat er in de uitvaartbranche ook behoefte is aan dit product. The MourningBear biedt u:

  • De Afscheidskamer
  • Het Afscheidsscherm

de afscheidskamer

De Afscheidskamer is FB-Room 4×3 meters, FB-Room 3×3 meters en FB-Room 3×2 meters toegepast als afscheidsruimte. Het is een kamer waarin een baar geplaatst kan worden en mensen in een intieme sfeer afscheid kunnen nemen van een overledene.

Hoe werkt de Afscheidskamer

Bekijk de video en zie hoe de Afscheidskamer opgebouwd wordt.

Persoonlijk en intiem afscheid in huiselijke kring

Nabestaanden kiezen vaker voor een persoonlijk afscheid in huiselijke kring. Thuis opbaren, geeft invulling aan de behoefte, om op elk moment van de dag en op geheel eigen wijze stil te staan bij het leven van hun dierbare. Het liefst op een plek die juist zo betekenisvol of kenmerkend was voor de overledene. Vaak is dit aan huis.

Persoonlijke afscheidsruimte in een handomdraai

Als uitvaartprofessional stelt u alles in het werk voor een mooi en passend afscheid conform de wensen van de nabestaanden. Met De Afscheidskamer bent u in staat op elke locatie een sfeervolle rouwkamer te creëren.

Onze rouwkamer is modulair opgebouwd, hierdoor bent u flexibel qua vorm en grootte. Eventuele beperkingen van de opbaarlocatie, belemmeren u niet bij de inrichting van een persoonlijke en huiselijke afscheidsruimte. Thuis opbaren wordt daarmee toegankelijker.

Een mobiele rouwkamer: eenvoudig voor de uitvaartprofessional

De Afscheidskamer van de The LightBear maakt dat u als uitvaartprofessional flexibel bent bij een thuisopbaring of condoleance. Ook biedt het u een aantal praktische voordelen. Zo is onze rouwkamer flexibel qua inrichting. Het aluminium frame is licht hanteerbaar en eenvoudig op te bouwen. U ontvangt de kamer in twee compacte tassen. Dit maakt het tot een uiterst draagbaar en handzaam geheel.

De Afscheidskamer is stevig, veilig en beschadigt niet

Onze rouwkamer is door zijn unieke ontwerp veilig en stabiel. Bevestiging aan vloeren of muren is niet noodzakelijk. Dit voorkomt beschadigingen of montagesporen. Wel zo wenselijk en voorkomt geen gedoe achteraf.

4 redenen om voor De Afscheidskamer te kiezen:

  • makkelijk mee te nemen en op te bouwen
  • zeer aantrekkelijk geprijsd
  • flexibel in te richten
  • voorkomt beschadigingen aan de opbaarlocatie

Het Afscheidsscherm van The MourningBear

Bekijk de video en zie de mogelijkheden van Het Afscheidsscherm.

De Afscheidskamer en Het Afscheidsscherm in onze online winkel.

In onze online winkel vindt u deze twee artikelen in de productgroepen ‘FrameBear Rooms’ en ‘FrameBear Screens’. Bij elk product dat geschikt is voor de uitvaartbranche is een tabblad ‘Uitvaartbranche’ te vinden. Hier vindt u afbeeldingen van een voorbeeld van De Afscheidskamer of Het Afscheidsscherm.